Γύρος σόγιας - Vegan στη Θεσσαλονίκη

Γύρος σόγιας - Vegan στη Θεσσαλονίκη

Ο γύρος σόγιας αποτελεί ένα κατεξοχήν χορτοφαγικό φαγητό. Παρ' όλα αυτά η εξαιρετική του γεύση και θρεπτικά στοιχεία που προσφέρει, τον κάνουν όλο και περισσότερο ανάρπαστο στην κατηγορία του υγιεινού streetfood.

Στο Falaifel (Θεσσαλονίκη, περ. Αγίου Δημήτριου, Αποστόλου Παύλου 21) έχουμε κάθε μέρα ζεστό γύρος σόγιας για εσάς, φτιαγμένο από 100% από φυσική - μη μεταλλαγμένη - σόγια. Μπορείτε να τον απολαύσετε σε τυλιχτό, είτε σε αράβικη πίτα, είτε σε πίτα σάντουιτς και σε μερίδα. Συνοδεύεται από φρεσκοκομμένη ντομάτα και κρεμμυδάκι, λεμόνι, κέτσαπ και μουστάρδα. Ο συνδυασμός της σόγιας με τα φρέσκα λαχανικά, καθιστά το γύρο σόγιας ένα από τα πιο θρεπτικά και υγιεινά streetfood που θα βρείτε στη Θεσσαλονίκη.

Εάν είστε vegan, vegetarian ή απλά λατρεύετε τα χορτοφαγικά μενού, στο μενού μας θα βρείτε αυθεντικά φαλάφελ (ρεβυθοκεφτέδες) σε τυλιχτό ή μερίδα, vegan συνοδευτικά για να δημιουργήσετε το γεύμα σας έτσι ακριβώς όπως το θέλετε, φιλέτο σόγιας - επίσης σερβιρισμένος από ολόφρεσκα λαχανικά, όπως ο γύρος - και σαλάτες με εξαιρετικής ποιότητας υλικά όπως πλιγούρι, ντομάτα, δυόσμο, ελαιόλαδο, μαϊντανό και πολλά ακόμη ολόφρεσκα λαχανικά ελληνικής παραγωγής. Στο Falaifel σε κάθε τυλιχτό ή μερίδα μπορείτε να προσθέστε τηγανητές πατάτες.