Φαλάφελ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Φαλάφελ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Το Falaifel, πλέον, εξυπηρετεί και την Ανατολική Θεσσαλονίκη! Από τη Γεωργίου Δροσίνη 12 στην Ανάληψη, φτάνουν στη πόρτα του σπιτιού ή της δουλειάς σας σε Ανάληψη, Χαριλάου, Ντεπώ, Καλαμαριά, Νέα Κρήνη και Πανόραμα!

Tο πλήρες μενού μας, με αυθεντικό αραβικό φαγητό και ένα πλήρες vegan menu, φτάνει από το Βαρδάρη και την Τριανδρία, μέχρι την Καλαμαριά και το Πανόραμα. Το νέο μας κατάστημα στην Ανάληψη στη Γεωργίου Δροσίνη 12, είναι ανοιχτό από τις 12:00 το μεσημέρι, έως και τις 00:00 τα μεσάνυχτα με τηλέφωνο 2316 01 12 20 και 6945 52 22 72 (cu). Σε λίγες μέρες, θα είναι διαθέσιμη η ανανεωμένη φόρμα παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, για εύκολες και γρήγορες online παραγγελίες.

Σε τυλιχτά και μερίδες, απολαύστε φρέσκα φαλάφελ, ζουμερά σουβλάκια από στήθος κοτόπουλου, κεμπάπ, αρωματικούς γεμιστούς κεφτέδες από μοσχαρίσιο κιμά με πλιγούρι και κουκουνάρι. Και, επισης, τις αμιγώς vegan επιλογές που αγαπήσατε, ανεξαρτήτως γευστικών προτιμήσεων: Γύρο και φιλέτο σόγιας. Όλα τα τυλιχτά και οι μερίδες μας συνοδεύονται από φρέσκα λαχανικά και συνοδευτικά φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη.

Στις σαλάτες μας θα βρείτε επιλογές που μπορούν να αποτελέσουν ένα πλήρες γεύμα, στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής, φτιαγμένες με συστατικά υψηλής θρεπτικής αξία. Hummus, Tabbouleh, Fattoush, Falaifel, Pharaoh's, Ρεβιθοσαλάτα με μαύρο ρεβίθι και Γυροσαλάτα σόγιας.

Και για τα παιδιά της οικογένειας, το νέο μας kids menu: Τυλιχτό με φαλάφελ ή κοτόπουλο ή κίμπε με φρέσκες τηγανητές πατατούλες και το χυμό της επιλογή σας (ή mango ή ανανά ή guava ή cocktail). Σε συσκευασία Vegware - Made from Plants, Completely Compostable, γιατί αγαπάμε το περιβάλλον!

Κατάστημα Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Ανάληψη): Γεωργίου Δροσίνη 12, 2316 01 12 20 και 6945 52 22 72 (cu)
Περιοχές εξυπηρέτησης delivery: Ανάληψη, Χαριλάου, Ντεπώ, Καλαμαριά, Νέα Κρήνη και Πανόραμα

Falaifel, food for the soul

 


Εκτύπωση   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο