Αυθεντικά, όλοφρεσκα φαλάφελ στη Θεσσαλονίκη

Αυθεντικά, όλοφρεσκα φαλάφελ στη Θεσσαλονίκη

Οι ρεβυθοκεφτέδες ή αλλιώς τα φαλάφελ, είναι το φαγητό που θα απολαύσετε στο Falaifel, θα το αγαπήσετε και θα το κάνετε μέρος της διατροφής. Γιατί;

Όπως σε κάθε τυλιχτό και μερίδα χρησιμοποιούμε εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη, έτσι και στα φαλάφελ ο μεγάλος πρωταγωνιστής που ακούει στο όσπριο ρεβίθι, έχει να σας προσφέρει, εκτός από την απολαυστική γεύση, θρεπτικά στοιχεία και ενέργεια. Με ιστορία που ξεκινά από τα βάθη της Ανατολής, τα φαλάφελ έχουν αγαπηθεί ανεξάρτητα από τις διατροφικές συνήθειες του κοινού και , φυσικά, κατέχουν μια κορυφαία θέση στα χορτοφαγικά και vegan μενού. Συνοπτικά, τα ρεβίθια αποτελούν κορυφαία πηγή υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών, περίπου ισάξιας αυτής του κρέατος και της σόγιας. Το πλήθος των πρωτεϊνών και των φυτικών ινών που περιέχει βοηθούν στο έλεγχο της πείνας. Παράλληλα, αποτελούν εξαιρετική πηγή μολυβδαίνιου και, ακόμη περισσότερο, ασβεστίου.

Στο Falaifel το τυλιχτό με φαλάφελ που θα δοκιμάσεις περιέχει ολόφρεσκους ρεβυθοκεφτέδες, ντομάτα, λάχανο, μαϊντανό, σως ταχίνι ή κρέμα σκόρδου και καυτερό. Σου προτείνουμε να προσθέσεις mix μελιτζάνας. Μπορείς, επίσης, να απολαύσεις τα αγαπημένα σου φαλάφελ σε μερίδα ή και να παραγγείλεις όσα τεμάχια εσύ θες. Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις τη δική μας σαλάτα, Falaifel, με κομματάκια φαλάφελ, μαρούλι, μαϊντανό, δυόσμο, ντομάτα, αγγούρι, πλιγούρι και βινεγκρέτ. Μια μοναδική λιχουδιά, κατάλληλη για το χειμώνα και το καλοκαίρι.


Εκτύπωση   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο