0
0
0
s2sdefault

Η σόγια είναι το όσπριο με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και προσφέρει στον οργανισμό μας όλα τα απαραίτητα αμινοξέα. Αποτελεί βασικό συστατικό της διατροφής των χορτοφάγων, αλλά και των ανθρώπων με έντονη αθλητική δραστηριότητα. Το 87% των λιπών της σόγιας είναι ακόρεστα, τα οποία είναι άκρως σημαντικά για τον ανθρώπινο οργανισμό και μέρος αυτών δε μπορεί να τα παραγάγει μόνος του. Τα πιο σημαντικά είναι τα ω3 & ω6 λιπαρά, με αμέτρητες ευεργετικές ουσίες (αντιμετωπίζουν φλεγμονές, άσθμα κ.α.)

0
0
0
s2sdefault
0
0
0
s2sdefault

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι ζέστες αρχίζουν να ξαναγίνονται μέρος της καθημερινότητας μας. Η όρεξη μας για φαγητό μειώνεται, αλλά η ενέργεια που χρειαζόμαστε παραμένει σταθερή.

0
0
0
s2sdefault
0
0
0
s2sdefault

Η νηστεία είναι ένας όρος άρρηκτα συνδεδεμένος με το Πάσχα και θεωρείται περισσότερο ως ένας διατροφικός κανόνας στα πλαίσια της θρησκείας μας, παρά μία ευκαιρία για βελτίωση της διατροφής μας.

Ας δούμε, όμως, τα οφέλη που μπορεί να κερδίσει ο οργανισμός μας από μία νηστεία μερικών ημερών.

0
0
0
s2sdefault
Falaifel.gr designed by falaifel.gr